SUASANE ARI RAYE!!!!

BAB 1
ari raye korban ari tu, aku ngan keluarge dan keluarge pak anjang nak gi umah mak teh. mak ngan pak anjang dah plan nak singgah umah tok pah dulu coz kalau nk gi umah mak teh, kitorg lalu kat umah tok pah dulu. tapi sebelum bergerak tu, kete mak lak wat hal. temperature die naek (cikit je) dan membuat kan mak jadi xsedap hati. so mak pun decide nak anta kete tu kat workshop. sebelum gerak ke workshop, mak anta aku ngan adik-beradik aku kat umah tok pah dulu. sampai-sampai ke kat sane, menantu tok pah kua, die cakap tok pah baru je kuar gi hospital. mak cakap xpe, pastu mak cakap lagi kat menantu tok pah yang mak nak tinggal kan kakak2 aku kat situ jap sementare mak ngan aku gi workshop. tp kakak2 aku sume xnak tinggal. lepas je aku gerak ngan mak aku dorg lak follow pak anjang gi umah mak teh lak. bole dorg gi tumpang kete pak anjang sampai jd camnie...

SEMPIT GILERRR!!!!


BAB2


sampai je kat umah mak teh perut masing2 berbunyi, so dorg terus serbu ke dapur.. mak teh nie bole dikate kan paling power masak dalam family mak.. masakan dy perhh macam chef terkenal da.. kakak2 aku ngan fika & nurul (anak pak anjang) pon join skali gi dapur.. kt sane dorg ternampak satu hidangan yang special..

ayam golek (maen bantai je name die...)

dorg pon ape lagi... SERANG LA!!!!

sampai la tinggal tulang cmnie....

yang lagi xleh tahan, mak anjang pon join dorg gi bedal ayam tu sampai abis..

tgok 2, siap jilat jari lagi tau... XD

BAB3


bile perut da kenyang, ati pon jadi senang.. dorg pon start la pk nk wt ape pas makan.. nak tengok tb sume cite xbest.. so dorg pon start ambik gamba2 yg merapu cam niewh..

dan camnie..

dan lagi..

dan...


banyak lagi gamba yang bukan2 dorg ambik tp aku malas nk upload, coz banyak sangat r.. hahahahaha.. camnie la perangai kakak2 aku bile da jumpe ngan fyka & nurul.. semue jadi gile hahahaha...(jgn mara erk)

p/s : jgn mara erk org letak gamba korg dlm blog org... hahahahaha

2 comments:

  1. huiyo, rambut org tgh tu style siot !

    ReplyDelete
  2. style giler kn.. pnjg cecah lutot 2.. ahahahahahaha

    ReplyDelete